Silo ontluchtingsfilters voor cementsilo

Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Onder componenten vallen o.a. silo ontluchtingsfilters, spotfilters, kastfilters en vacuümfilters. Transtech levert complete Eurofilter Stoffilter installaties. Met ons professionele team werken kunnen we moderne filtertechnologie bieden die voldoet aan de eisen van morgen

De filterunits van “EUROFILTER” worden desgewenst door Transtech in RVS uitgevoerd. Een groot voordeel van “EUROFILTER” is dat er gebruik gemaakt wordt van moderne en intelligente reinigingssystemen wat tot een grote besparing leidt op het gebied van persluchtverbruik. Voor de gehele filterlijn is er gekozen voor gestandaardiseerde reinigingscomponenten wat het toekomstig onderhoud vereenvoudigt en kostenverlagend werkt.

“Een sterk punt van Transtech is dat we het volledige werkproces in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen we turnkey projecten opleveren. Dit voorkomt dat wij afhankelijk zijn van andere bedrijven en daardoor kunnen we een gestroomlijnde samenwerking garanderen.”Op de eindbestemming wordt de door ons geleverde filter door ons geplaatst. Het betreft 2 stuks Persluchtgereinigd enveloppenfilter:

MerkEurofilter
TypeEFO 1-2-10 /10
Filteroppervlak20 m²
Aantal filters20 stuks elk 1 m²
Soort filtersPolyester naaldvilt 550 gr./m² Olie/water afstotend
Materiaal filterhuisStaal 2mm inclusief verstijvingen
ReinigingD.m.v. perslucht 4,5 bar
ControllerEF/RM-BV10
PersluchtverbruikCirca 7 Nm³/uur bij 35 sec. interval
Overdrukbestendigheid400 mm/WK
Gegarandeerde reststofemissie˂ 3 gram/m³
BehandelingStralen SA 2,5 zinkfosfaat primer en structuurlak