Diensten

Wij zijn leverancier en onderhoud specialist van:

Fabrikant van eurofilter, engineering en advisering, turn-key projecten, installatie en begeleiding, filterinspecties, onderhoud en reparatie, emissiemetingen en mobiele (atex) stofzuigers.

Fabrikant van Eurofilter

Eurofilter Stoffilter installaties zijn onze eigen geproduceerde filterinstallaties. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen.

Engineering en advisering

Wij zijn in staat om complete capaciteitsberekening te maken. Vaak doen we deze engineering vooraf.

Turn-key projecten

Wij zijn in staat om bij nieuwe installaties complete begeleiding te geven om het het filter goed werkend op te leveren.

Installatie en begeleiding

Wij zijn in staat om bij nieuwe installaties complete begeleiding te geven om het het filter goed werkend op te leveren.

Filterinspecties

Transtech Industrieservice voert filterinspecties en onderhoud uit aan elle merken filterinstallaties.

Onderhoud en reparatie

Transtech Industrieservice voert onderhoud en reparatie van stoffilters van verschillende merken stoffilter installaties.

Emissiemetingen

Transtech Industrieservice voert emissiemetingen uit voor filterinstallaties van verschillende merken stoffilter installaties.

Mobiele (ATEX) stofzuigers

Een industriële stofzuiger is onmisbaar in een groot industrieel bedrijf. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze industriële stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen.

Stoffilter merken

Transtech Ontstoffingstechniek voert filterinspecties en onderhoud uit aan filterinstallaties van bijna alle stoffiltermerken.