Installatie en begeleiding

Wij als Transtech Ontstoffingstechniek zijn in staat om bij nieuwe installaties complete begeleiding te geven om het het filter goed werkend op te leveren.

Wat is installatie en begeleiding

Een turn key project wil zeggen dat één bedrijf de verantwoordelijkheid van een geheel project, van begin tot eind, op zich neemt. De aannemer van het project kan eventueel meerdere bedrijven en onderaannemers inschakelen, maar de aannemer blijft de hoofdverantwoordelijke voor de opdrachtgever. Dit is vaak terug te zien in de bouwsector, maar komt ook voor bij grotere technische projecten zoals het aanleggen van productielijnen.

Wij als Transtech Ontstoffingstechniek zijn in staat om bij nieuwe installaties complete begeleiding te geven om het het filter goed werkend op te leveren.

Wij realiseeren turn-key projecten. Zowel elektrotechnisch als besturingstechnisch.  Wij baseren ons advies en ontwerp op heldere analyses van productietechnische en administratieve processen.

Vaak doen we een engineering vooraf. We hebben eigen monteurs die een belangrijke rol spelen bij het ontwerp en ingebruikname van het filter.

De voordelen van installatie en begeleiding van een project

 

 

Volledig ontzorgd

Door gebruik te maken van turn key projecten wordt u volledig ontzorgd van alle onderdelen van het project. U hoeft bijvoorbeeld niet uit te zoeken welke filters het meest geschikt zijn voor uw onderneming. En u hoeft zelf geen offertes aan te vragen en zich te verdiepen in de mogelijkheden. Dit alles wordt verzorgd door de aannemer van het turn key project. Ook bijvoorbeeld het afstemmen van de interface tussen besturing van de verschillende filters neemt de aannemer voor zijn rekening.

Één contactpersoon

U als opdrachtgever heeft alleen contact met de aannemer van het turn key project. De aannemer regelt het gehele proces. Zo hoeft u zelf geen andere betrokken partijen aan te sturen, te begeleiden en te contacteren.

Duidelijke prijsafspraken

Doordat alle ins en outs van het project van te voren worden besproken, komt u niet voor verrassingen te staan. Vooraf worden duidelijke prijsafspraken gemaakt, waardoor u te allen tijde weet wat het project gaat kosten.

 

 

Hoe gaan we te werk

 

 

Inventarisatie

Allereerst inventariseren wij de omvang van het project. Wij kijken daarbij naar het huidige probleem en in welk tijdbestek de opdracht gerealiseerd moet worden. Ook de financiële kant van het project verliezen we niet uit het oog. Wij houden altijd rekening met het vooraf opgestelde budget.

Verder wordt gekeken naar de specifieke wensen en behoeften van de afnemer. Aan welke eisen moet het filter voldoen? Over welke functies moeten de filterinstallatie beschikken? Aan de hand van het antwoord op dit soort vragen kunnen wij in kaart brengen, wat de meest geschikte opzet is en kunnen we de juiste  installaties selecteren.

Testen

Als afnemer wilt u er zeker van zijn dat het filters uw producten op de gewenste manier zullen afzuigen. Ook is het van belang dat uw productielijn straks vlot en soepel loopt. Om er zeker van te zijn dat uw machinepark naadloos aansluit op uw producten dient dit in de praktijk getest te worden.

Gelukkig heeft Transtech de beschikking tot high end Research & Development installaties Hier wordt getest of de betreffende filter en uw producten goed samengaan. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing. het filter worden in de fabriek compleet geassembleerd, geprogrammeerd en getest en u kan worden uitgenodigd voor een FAT (factory acceptance test) alvorens de machine naar u getransporteerd wordt.

Realisatie

Wanneer u en wij tevreden zijn over de geselecteerd filter, begint de realisatie van het project. Hierbij gaan we aan de slag met de bouw en implementatie van het filter. Daarbij sturen wij alle betrokken partijen aan en zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Levering van service en onderhoud

De service van Transtech ontstoffingstechniek gaat verder dan alleen het leveren en plaatsen van het filter. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom beschikken wij over een service platform met Nederlandstalige service engineers. Zodat u bij storingen of advies zo snel mogelijk geholpen word.

Meer weten? Neem contact op!