Organisatie

Transtech

Wij richten ons op de industriële ontstoffing waar wij EUROFILTER stoffilter installaties toepassen. Het voordeel hiervan is dat deze filterinstallaties in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd wat een grote flexibiliteit met zich meebrengt. Wij voeren onze projecten “Turn-Key” uit met eigen personeel.

Visie

De wijze waarop wij ons leven inrichten is sterk aan het veranderen door het schaarser worden van onze natuurlijke hulpbronnen. Transtech Industrieservice B.V. is voorstander van een balans waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid boven een kwantitatieve groei gesteld worden.

Missie

De medewerkers van Transtech Industrieservice B.V. werken samen aan een ontwikkeling van een winstgevende, duurzame onderneming in de Milieutechniek. Transtech Industrieservice B.V. schept daartoe een optimale balans tussen economische vooruitgang, sociale ontwikkeling en duurzaam ondernemen.
Transtech Industrieservice B.V. wil zich onderscheiden met het energie neutrale bedrijfspand waarin het doel gesteld is in onze eigen energie behoefte te voorzien middels een alternatieve energievorm

Meer weten? Neem contact op!