Stoffilter Installaties

Eurofilter Stoffilter Installaties

Eurofilter Stoffilter installaties van Transtech. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Onder componenten vallen o.a. silo ontluchtingsfilters, spotfilters, kastfilters en vacuümfilters. Transtech levert complete Eurofilter Stoffilter installaties. Met ons professionele team werken kunnen we moderne filtertechnologie bieden die voldoet aan de eisen van morgen.

“Voor ons bestaat er geen standaard product en daarom worden alle units “op maat” gemaakt. Het voordeel van deze werkwijze is dat er altijd een voor uw toepassing geschikte oplossing tot stand wordt gebracht.”

Het Eurofilter Programma

De filterunits van “EUROFILTER” worden desgewenst door Transtech in RVS uitgevoerd. Een groot voordeel van “EUROFILTER” is dat er gebruik gemaakt wordt van moderne en intelligente reinigingssystemen wat tot een grote besparing leidt op het gebied van persluchtverbruik. Voor de gehele filterlijn is er gekozen voor gestandaardiseerde reinigingscomponenten wat het toekomstig onderhoud vereenvoudigt en kostenverlagend werkt.

Foto teamoverleg

Het Eurofilter Programma omvat:

Silo ontluchtingsfilters

Spotfilters

Kastfilters (modulair)

Hoog vacuümfilters

Patronenfilters

Onderdelen voor filterinstallaties

“EUROFILTER filterunits zijn persluchtgereinigd en voldoen aan alle geldende normen en eisen. Installaties welke neergezet worden in een gezoneerde omgeving is geen probleem.”

Kenmerken van Eurofilter Stoffilter Installaties

De kenmerken van een EUROFILTER zijn een doordachte bouw, dit komt tot uitdrukking in:

Laag persluchtverbruik

Gebruikersvriendelijk

Hoge reinigingsefficiëntie

Lage onderhoudskosten

Compacte bouw

Foto eurofilter stoffilter installaties