Stoffilter Installaties

Eurofilter Stoffilter Installaties

Eurofilter Stoffilter installaties van Transtech. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Onder componenten vallen o.a. silo ontluchtingsfilters, spotfilters, kastfilters en vacuümfilters. Transtech levert complete Eurofilter Stoffilter installaties. Met ons professionele team werken kunnen we moderne filtertechnologie bieden die voldoet aan de eisen van morgen.

“Voor ons bestaat er geen standaard product en daarom worden alle units “op maat” gemaakt. Het voordeel van deze werkwijze is dat er altijd een voor uw toepassing geschikte oplossing tot stand wordt gebracht.”

Het Eurofilter Programma

De filterunits van “EUROFILTER” worden desgewenst door Transtech in RVS uitgevoerd. Een groot voordeel van “EUROFILTER” is dat er gebruik gemaakt wordt van moderne en intelligente reinigingssystemen wat tot een grote besparing leidt op het gebied van persluchtverbruik. Voor de gehele filterlijn is er gekozen voor gestandaardiseerde reinigingscomponenten wat het toekomstig onderhoud vereenvoudigt en kostenverlagend werkt.

Foto teamoverleg

Het Eurofilter Programma omvat:

Silo ontluchtingsfilters

Spotfilters

Kastfilters (modulair)

Hoog vacuümfilters

Patronenfilters

Onderdelen voor filterinstallaties

“EUROFILTER filterunits zijn persluchtgereinigd en voldoen aan alle geldende normen en eisen. Installaties welke neergezet worden in een gezoneerde omgeving is geen probleem.”

Kenmerken van Eurofilter Stoffilter Installaties

De kenmerken van een EUROFILTER zijn een doordachte bouw, dit komt tot uitdrukking in:

Laag persluchtverbruik

Gebruikersvriendelijk

Hoge reinigingsefficiëntie

Lage onderhoudskosten

Compacte bouw

Foto eurofilter stoffilter installaties
"Een sterk punt van Transtech is dat we het volledige werkproces in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen we turnkey projecten opleveren. Dit voorkomt dat wij afhankelijk zijn van andere bedrijven en daardoor kunnen we een gestroomlijnde samenwerking garanderen."

1. Engineering

Zelf de capaciteit en druk bepalen van de filterunit en het bouwen van de filterunit zelf.

2. Montage

Vervolgens doen wij het monteren van de filterunit bij de klant.

3. Onderhoud

Als laatst regelen wij ook zelf de onderhoud & inspecties van de geplaatste filterunits.

  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.