Industriële stofzuigers

Materialen van onze industriële stofzuigers

Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen. De stofzuigers worden geleverd in vele varianten en desgewenst voorzien van diverse opties. Van licht tot zware industriële toepassingen hebben wij een geschikte stofzuiger in ons programma. Door te investeren in functionele techniek wordt er ook direct bespaard op werkuren, tevens is de gebruikersvriendelijkheid van groot belang om uw personeel gemotiveerd te houden.

Machines geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen tot 200 L/min. of het opzuigen en scheiden van vet met een capaciteit tot wel 300 Liter hebben in het programma. De stofzuigers zijn voorzien van een zeer krachtige zijkanaal ventilator of een speciaal ontwikkelde turbo welke geluidsarm is en een extreem hoog rendement heeft.

De ATEX richtlijn schrijft ondermeer voor dat een bedrijf zich moet conformeren aan de ATEX richtlijnen. Richtlijnen die ertoe dienen om de werknemers te beschermen die door een explosieve atmosfeer gevaar lopen. In ons assortiment hebben wij een uitgebreid programma van industriële stofzuigers die voldoen aan de ATEX richtlijnen en gebruikt mogen worden in de zones 0, 1, 2 en 21 en 22.

Wij vertegenwoordigen Wieland in Nederland.

Foto van een industriële stofzuiger van Wieland
Foto van een industriële stofzuiger van Wieland
Foto van een industriële stofzuiger van Wieland

Service en onderhoud

Of je nu een industriële stofzuiger van het merk Delfin, BVC, Kiekens of Wieland Lufttechnik hebt, Transtech doet service en onderhoud van al deze merken. Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u tevens bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester.

Stofzuiger accessoires

Door het gebruik van ergonomisch verantwoorde accessoires raakt het bedienend personeel gemotiveerd om deze ook echt in de praktijk toe te passen. Daar de componenten uit ons uitgebreide programma van accessoires uitstekend op elkaar aansluitend zonder lekkages wordt de optimale zuigkracht ook behouden wat de uiteindelijke werking ten goede komt. Als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de stofzuiger (stationair of vast) blijft de werkomgeving in een nette en representatieve staat wat uiteindelijk voor gemotiveerd personeel zorgt.

"Een sterk punt van Transtech is dat we het volledige werkproces in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen we turnkey projecten opleveren. Dit voorkomt dat wij afhankelijk zijn van andere bedrijven en daardoor kunnen we een gestroomlijnde samenwerking garanderen."

1. Engineering

Zelf de capaciteit en druk bepalen van de filterunit en het bouwen van de filterunit zelf.

2. Montage

Vervolgens doen wij het monteren van de filterunit bij de klant.

3. Onderhoud

Als laatst regelen wij ook zelf de onderhoud & inspecties van de geplaatste filterunits.

  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.