Industriële Stofzuigers

Stofafzuiging in de industrie

Een industriële stofzuiger is onmisbaar in een groot industrieel bedrijf. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze industriële stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen. Voor licht tot zware industriële toepassingen hebben wij een geschikt stofzuigsysteem in ons programma. Waaronder stofafzuiging geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen tot wel 200 liter per minuut. Of het opzuigen en scheiden van vet tot wel 300 liter. Onze stofzuigers zijn voorzien van een zeer krachtig zijkanaal ventilator of een speciaal ontwikkelde turbo die erg stil is en daarbij een extreem hoog rendement heeft.

Lees meer..

Mobiele industriële stofzuigers

Bij zowel onze stationaire als mobiele stofzuigers staat kwaliteit voorop. Door het gebruik van een mobiel stofafzuigsysteem bespaar je vaak veel ruimte in de werkplek omdat je minder met afstanden rekening hoeft te houden en creëer je extra mobiliteit om op de lastige locaties en hoeken te bereiken. Het behouden van een schone, nette & stofvrije werkomgeving zorgt op zijn tijd weer voor gemotiveerd personeel wat de productiviteit van uw werknemers te goede komt.

Lees meer..

Waarom industriële stofafzuiging?

Waarom is industriële stofafzuiging nou zo belangrijk. Los van de wettelijk verplichte regels (o.a. ATEX richtlijnen) om goede functionele stofafzuiging in je bedrijf te hanteren? Meer hierover op de ATEX richtlijnen pagina.

De toegevoegde waarde die industriële stofafzuiging brengt is naast verbeterde hygiëne, ontzettend belangrijk voor positief en productief personeel. Als je functionele industriële stofzuigers inzet wordt er direct bespaard op werkuren en houdt je er positief en gemotiveerd personeel aan over.

Veelvoorkomende stofproblemen

Service & onderhoud industriële stofafzuiging

Bij Transtech voeren wij service & onderhoud uit voor diverse merken. Onze voorkeur ligt bij de merken: Delfin, BVC, Kiekens of Wieland Lufttechnik. Dit zijn stuk voor stuk topkwaliteit industriële stofzuigers waarbij kwaliteit en functionaliteit voorop staat.

Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u ook bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester en zullen dit vakkundig oppakken.

  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.