Industriële Stofzuigers

Materialen van onze industriële stofzuigers

Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen. De stofzuigers worden geleverd in vele varianten en desgewenst voorzien van diverse opties. Van licht tot zware industriële toepassingen hebben wij een geschikte stofzuiger in ons programma. Door te investeren in functionele techniek wordt er ook direct bespaard op werkuren, tevens is de gebruikersvriendelijkheid van groot belang om uw personeel gemotiveerd te houden.

Machines geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen tot 200 L/min. of het opzuigen en scheiden van vet met een capaciteit tot wel 300 Liter hebben in het programma. De stofzuigers zijn voorzien van een zeer krachtige zijkanaal ventilator of een speciaal ontwikkelde turbo welke geluidsarm is en een extreem hoog rendement heeft.

Foto industriële stofzuigers Wieland
Foto industriële stofzuigers Wieland
Foto industriële stofzuigers Wieland

Stofzuigsystemen voor de industrie

Op het gebied van centrale stofzuigsystemen leveren wij installaties en machines met twee types blowers, wij onderscheiden deze in twee groepen:

Zijkanaal ringventilatoren

Meertraps centrifugaal ventilatoren Exhauster / Blower

AKAHA Nederland verkoopt, engineert, installeert en onderhoud vacuüminstallaties. Zijn er gezoneerde gebieden waar bepaalde ATEX richtlijnen actief zijn is dat geen probleem, wij leveren en installeren installaties die voldoen aan de richtlijnen en worden dan ook opgeleverd met benodigde documentatie en certificaten.

Service en onderhoud van industriële stofzuigers

Of je nu een industriële stofzuiger van het merk Delfin, BVC, Kiekens of Wieland Lufttechnik hebt, Transtech doet service en onderhoud van al deze merken. Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u tevens bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester.

[cs_global_blocks block=”930″]