Vrij van stof met Transtech nabij Europoort

Specialist in filterinstallaties, filteronderdelen en filterinspecties.

Stoffilter inspectie

Wij voeren filterinspecties uit waarbij er ook emissie metingen uitgevoerd kunnen worden met onze eigen meetapparatuur. Na de filterinspecties is er een duidelijke verslaglegging die goed aansluit bij wat de overheid wenst.

Eurofilter Stoffilter installaties

Eurofilter Stoffilter installaties van Transtech. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden

Stoffilter Onderdelen

Stoffilter onderdelen van Transtech. Wij zijn leverancier en onderhoud specialist van diverse componenten zoals filter membramen, filterramen, reinigingscontrollers, membraamkleppen en roterende sluizen.

Professionele Transtech stoffilter inspecties nabij Europoort

100% Verzorgde inspecties

Wij voeren filterinspecties uit waarbij er ook emissie metingen uitgevoerd kunnen worden met onze eigen meetapparatuur. Na de filterinspecties is er een duidelijke verslaglegging die goed aansluit bij wat de overheid wenst.

Naar aanleiding van de inspecties maken wij een uitgebreide rapportage met daarin opgenomen alle gegevens van de filterunit, debietmetingen, geconstateerde gebreken, eventuele verbeteringen of adviezen t.b.v. de filterunit en diverse luchtmetingen.

Lees verder
Luxe particuliere ouderenzorg
Luxe particuliere ouderenzorg

De beste Eurofilter Stoffilter installaties nabij Europoort


Voor ons bestaat er geen standaard product en daarom worden alle units “op maat” gemaakt. het voordeel van deze werkwijze is dat er altijd een voor uw toepassing geschikte oplossing tot stand wordt gebracht. U hoeft geen concessie meer te doen daar wij altijd de geschikte installatie voor u neer kunnen zetten.

Lees verder

Transtech verzorgd de beste kwaliteit stoffilter onderdelen nabij Europoort

100% Kwaliteitsgarantie

Door de keuze van hoogwaardige filtermaterialen bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten.

Ons assortiment aan filterzakken, filterslangen, sterfilters, multifilterzakken en nog veel meer soorten en types worden gefabriceerd met behulp van de nieuwste, computerondersteunende confectietechnologie, precies passend voor alle soorten ontstoffingssystemen (perslucht, spoellucht, of mechanische reinigingssystemen).

Luxe particuliere ouderenzorg

"Een sterk punt van Transtech is dat we het volledige werkproces in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen we turnkey projecten opleveren. Dit voorkomt dat wij afhankelijk zijn van andere bedrijven en daardoor kunnen we een gestroomlijnde samenwerking garanderen."

1. Engineering

Zelf de capaciteit en druk bepalen van de filterunit en het bouwen van de filterunit zelf.

2. Montage

Vervolgens doen wij het monteren van de filterunit zelf ter plekke bij de klant.

3. Onderhoud

Als laatst regelen wij ook zelf de onderhoud & inspecties van de geplaatste filterunits.

Het Transtech Team

Luxe particuliere ouderenzorg
"Als wij bij een klant een oplossing hebben kunnen bieden die werkt en waar een klant tevreden mee is, dan is een dag voor ons geslaagd."Sander Janmaat, General Manager
  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.