Filtermedium, filterslangen en filterdoeken

Transtech doet de vertegenwoordiging van Woku Filtermedium in Nederland. Zij produceren voor ons de filterslangen en de filterdoeken voor de verschillende filtermerken.

Sinds de oprichting in 1979 is Woku op 3 plaatsen in Europa actief bezig met de ontwikkeling en confectie van innovatieve textiele filterelementen voor de ontstoffingstechniek en de vast-vloeibaar scheiding.

Betrokken medewerkers, technici en ingenieurs, ruime eigen productiehallen en kantoorgebouwen alsmede het gebruik van eersteklas grondstoffen van gerenommeerde leveranciers garanderen de hoogste kwaliteit van onze producten tegen eerlijke prijzen.

Woku heeft jarenlange ervaring in de verwerking van technisch textiel op de modernste, computerondersteunde productiemachines heeft ons tot één van de grootste filterproducenten in Europa gemaakt.

Woku hun steeds eerlijke en partnerschappelijke omgang met klanten en leveranciers heeft ons tot een partner van veel exploitanten en gerenommeerde installatiebouwers gemaakt.

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers adviseren u graag ter plaatse

Keuze materialen

Door de keuze van hoogwaardige filtermaterialen bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten.

Ons assortiment aan filterzakken, filterslangen, sterfilters, multifilterzakken en nog veel meer soorten en types worden gefabriceerd met behulp van de nieuwste, computerondersteunende confectietechnologie, precies passend voor alle soorten ontstoffingssystemen (perslucht, spoellucht, of mechanische reinigingssystemen).

Oppervlaktebehandelingen en Coatings:

– Olie- en waterafstotend
– Nano gecoat
– PTFE oppervlakkencoating
– ePTFE membraan
– Antistatisch
– Vlamvertragend
– Hybride filtermedia
– BIA getest

Transtech Industrieservice B.V. levert filtermedium voor elke filterinstallatie en toepassing.

Mochten de filterspecificaties onbekend zijn dan kunnen wij u van dienst zijn. Als nodig komen wij ter plaatse het filtermedium opnemen om vervolgens een gepaste aanbieding te maken, desgewenst inclusief de montage.

Op het gebied van luchtbehandeling ten behoeve van cleanrooms of productieruimtes etc., zijn wij ook een sterke leverancier. Wij leveren zakkenfilters, compactfilters, voor- en nafilters in alle filterklasses.

Tevens beschikt Woku over een eigen laboratorium. Wij controleren graag uw filtermedia en leveren u afsluitend al het belangrijke samengevat in een onderzoeksrapport.

In de onderstaande link kunt een de Nederlandstalige folder van Woku downloaden.

Woku Transtech filtermedium – fd

 

FilterdoekenFilterdoeken 2