Flexibele Afzuigarmen

Naast flexibele afzuigarmen, leveren wij ook een programma voor de minder zware industrie.

De afzuigarmen van Transtech zijn van een hoge kwaliteit en zijn geschikt voor het afzuigen van diverse stoffen en dampen, zoals oplosmiddelen en fijnstof.


afzuigarmen onderscheiden zich in hun flexibiliteit en zijn daardoor altijd perfect te positioneren in de meest complexe toepassingen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de afzuigarm toe te passen.

Transtech levert diverse modellen varierend in vermogen, filterpakketten en reiningsingstypes.

“Met ons totale pakket zijn wij in staat om een compleet veilige en schone werkomgeving te creëren, zodat u en andere gebruikers optimaal beschermd worden. Tevens wordt ziekteverzuim zoveel mogelijk beperkt.”

Toepassingen afzuigarmen

De afzuigarmen kunnen worden gemonteerd op leidingwerk waarbij één ventilator of een complete filterkast zorgt voor de afzuiging. Tevens kunnen ze mobiel worden toegepast voor het afzuigen van stoffen en dampen. In bepaalde gevallen is het wenselijk om de afzuigarmen aan de muur te bevestigen omdat er bijvoorbeeld beperkte ruimte is. Ook hierin is er een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen.

Wanneer er gekozen wordt voor een wandmontage, dan is het vaak belangrijk dat de afzuigarm een lange afstand kan overbruggen. De armen die wij leveren kunnen een maximale afstand overbruggen van 9 meter en zijn dan voorzien van een zwenkarm. Afhankelijk van het type medium wat afgezogen moet worden, zijn er verschillende filterpakketten beschikbaar, waaronder stoffilters en actief koolfilters. Actief koolfilters worden ingezet voor het neutraliseren van geuren en dampen.

Geschikt voor elke industrie

Naast flexibele afzuigarmen, leveren wij ook een programma voor de minder zware industrie. Hierbij kunt u denken aan afzuigarmen die veelal worden toegepast in de farmaceutische industrie en laboratoria. Deze afzuigarmen zijn al leverbaar met kleine aansluit diameters en waarborgen een hoge flexibiliteit waarbij de scharnierpunten buitenom de luchtstroom gepositioneerd zijn.

“Door middel van onze producten en ons advies ontzorgen we u graag op het gebied van ontstoffing en luchtbehandeling. Samen met onze verkoopadviseurs en servicemonteurs zijn we altijd klantgericht op zoek naar oplossingen en verbeteringen.”

Maatoplossingen

Naast ons standaard pakket aan afzuigarmen kunnen wij ook maatoplossingen voor u aanreiken. Afzuigarmen kunnen geleverd worden in RVS, kunnen worden voorzien van verlichting en van speciale afsluitkleppen.
Met ons totale pakket zijn wij in staat om een compleet veilige en schone werkomgeving te creëren, zodat u en andere gebruikers optimaal beschermd worden. Tevens wordt ziekteverzuim zoveel mogelijk beperkt.

Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.