Stoffilter Onderdelen

Specialist in stoffilter onderdelen

Stoffilter onderdelen van Transtech. Wij zijn leverancier en onderhoud specialist van diverse stoffilter onderdelen zoals filter membranen, filterramen, reinigingscontrollers, membraankleppen en roterende sluizen. Met ons vakkundig team bieden wij een volledig aanbod van stoffilter onderdelen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Afbeelding stoffilter onderdelen
Afbeelding stoffilter onderdelen

Filter medium

Door de keuze van hoogwaardige filtermaterialen bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten.

Ons assortiment aan filterzakken, filterslangen, sterfilters, multifilterzakken en nog veel meer soorten en types worden gefabriceerd met behulp van de nieuwste, computerondersteunende confectietechnologie, precies passend voor alle soorten ontstoffingssystemen (perslucht, spoellucht, of mechanische reinigingssystemen).

Filterramen

Filterramen zijn in diverse uitvoeringen, afmetingen en materialen leverbaar zoals RVS, verzinkt of gecoat.

Er zijn in de loop der jaren diverse ontwikkelingen op het gebied van persluchtverbruik en de effectiviteit van het reinigen van de filterenveloppen welke behoorlijk vooruitstrevend zijn te noemen. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde venturi openingen wordt de reinigingseffectiviteit van het filtermedium behoorlijk vergroot.

Meer informatie

Afbeelding filterramen
“Door middel van onze producten en ons advies ontzorgen we u graag op het gebied van ontstoffing en luchtbehandeling. Samen met onze verkoopadviseurs en servicemonteurs zijn we altijd klantgericht op zoek naar oplossingen en verbeteringen.”
Afbeelding reinigingscontrollers

Reinigingscontrollers

Reinigingscontrollers zijn het kloppende hart van uw perslucht gereinigde filterunit. Met de technologie van tegenwoordig valt er veel te besparen op uw persluchtverbruik. Door gebruik te maken van een controller voorzien van een on-line drukverschilmeting begint de filterinstallatie pas te reinigen als het ook daadwerkelijk nodig is.

Meer informatie

Membraankleppen

De reiniging van persluchtgereinigde filterinstallaties wordt mede tot stand gebracht door membraankleppen. Deze membraankleppen zijn een cruciaal onderdeel van de reiniging van het filtermedium. Het is belangrijk om deze membraankleppen periodiek te inspecteren op werking en/of lekkages. Bij slijtage kunnen de membraankleppen gaan “doorblazen” wat er voor zorgt dat er dure energie ( perslucht) verspilt wordt.

Meer informatie

Afbeelding membraankleppen
Afbeelding roterende sluizen

Roterende sluizen

Onze draaisluizen functioneren al tientallen jaren als stofafvoerorgaan en tegelijkertijd als luchtslot onder stoffilters en cyclonen.

Sectoren waarin deze draaisluizen zich in bewijzen zijn: veevoederproductie, cementindustrie, graanverwerkende industrie, papier- industrie, houtverwerkende industrie, kunststofindustrie en de tabaksverwerkende industrie.

Meer informatie