Nilfisk industriële stofzuigers

 
 
 

Nilfisk Stofzuigers

Door het gebruik van hoogwaardige materialen in de te onderhouden stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen.


Of je nu een industriële stofzuiger van het merk Delfin, BVC, Kiekens of Wieland Lufttechnik hebt, Transtech doet service en onderhoud van al deze merken. Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u tevens bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester.

Lees meer

Nilfisk Stofzuigers

Eigenschappen Nilfisk Stofzuigers

Krachtig

Stil

Mobiel

Robuust

Makkelijk in gebruik

Hoge capaciteit

Wat doen we precies ?

Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u tevens bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester.


Tevens doen we het onderhoud voor de oudere stofzuigers van Delfin.

Na de inspecties is er een duidelijke verslaglegging die goed aansluit bij wat de overheid wenst.

Naar aanleiding van de inspecties maken wij een uitgebreide rapportage met daarin opgenomen alle gegevens van de stofzuiger, debietmetingen, geconstateerde gebreken, eventuele verbeteringen of adviezen.

Van deze rapportage krijgt u tevens een digitale versie. Na het verhelpen van gebreken aan de filterinstallaties verzorgen wij een opleverrapport waaruit blijkt dat de geconstateerde gebreken zijn verholpen. We beginnen met een nulmeting.

Lees meer

Stofzuiger Accessoires

Door het gebruik van ergonomisch verantwoorde accessoires raakt het bedienend personeel gemotiveerd om deze ook echt in de praktijk toe te passen. Daar de componenten uit ons uitgebreide programma van accessoires uitstekend op elkaar aansluitend zonder lekkages wordt de optimale zuigkracht ook behouden wat de uiteindelijke werking ten goede komt. Als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de stofzuiger (stationair of vast) blijft de werkomgeving in een nette en representatieve staat wat uiteindelijk voor gemotiveerd personeel zorgt.

Lees meer