Wieland industriële stofzuigers (template)

 
 
 

Wieland Stofzuigers

Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen.


De stofzuigers worden geleverd in vele varianten en desgewenst voorzien van diverse opties. Van licht tot zware industriële toepassingen hebben wij een geschikte stofzuiger in ons programma. Door te investeren in functionele techniek wordt er ook direct bespaard op werkuren, tevens is de gebruikersvriendelijkheid van groot belang om uw personeel gemotiveerd te houden.

Lees meer

Wieland Stofzuigers

Eigenschappen Wieland Stofzuigers

Krachtig

Stil

Mobiel

Robuust

Makkelijk in gebruik

Hoge capaciteit

Voor welke branches zijn Wieland stofzuigers geschikt?

Machines geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen tot 200 L/min. of het opzuigen en scheiden van vet met een capaciteit tot wel 300 Liter hebben in het programma.


De ATEX richtlijn schrijft ondermeer voor dat een bedrijf zich moet conformeren aan de ATEX richtlijnen. Richtlijnen die ertoe dienen om de werknemers te beschermen die door een explosieve atmosfeer gevaar lopen. In ons assortiment hebben wij een uitgebreid programma van industriële stofzuigers die voldoen aan de ATEX richtlijnen en gebruikt mogen worden in de zones 0, 1, 2 en 21 en 22.

Lees meer

Stofzuiger Accessoires

Door het gebruik van ergonomisch verantwoorde accessoires raakt het bedienend personeel gemotiveerd om deze ook echt in de praktijk toe te passen. Daar de componenten uit ons uitgebreide programma van accessoires uitstekend op elkaar aansluitend zonder lekkages wordt de optimale zuigkracht ook behouden wat de uiteindelijke werking ten goede komt. Als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de stofzuiger (stationair of vast) blijft de werkomgeving in een nette en representatieve staat wat uiteindelijk voor gemotiveerd personeel zorgt.

Lees meer