Stofzuiger leidingwerk

Stofzuiger leidingwerk

Op alle afzuigpunten gelijkmatige zuigkracht

De stofzuigcontacten zijn verbonden met het centraal stofzuigsysteem door een uitgebalanceerd leidingwerk. Afhankelijk van de toepassing is het leidingwerk vervaardigd van gegalvaniseerd staal, gelaste vlambuis, RVS of aluminium. Bochten zijn op kritische plaatsen uitgevoerd in slijtvaste flexibels. De leidingdelen zijn onderling verbonden door Eurac koppelingen. Verstoppingen zijn hierdoor op eenvoudige wijze te verhelpen.

Wij brengen graag uw huidig leidingnet met afzuigpunten in kaart. Wij adviseren u ook graag over vernieuwing van het leidingnet om het optimale rendement te halen met uw filterkast.

Neem contact op met Transtech

Afbeelding stoffilter onderdelen

De voordelen van een goed leidingwerk.

  • Het leidingwerk

    Het leidingsysteem is altijd robuust uitgevoerd, in het best passende materiaal, geschikt voor jarenlang gebruik

  • Detecteren

    Verstoppingen zijn gemakkelijk te detecteren en te verhelpen

  • Gebruiksvriendelijk

    Het leidingsysteem wordt gebruiksvriendelijk en zo veel mogelijk uit het zicht gemonteerd

Een berekend en uitgebalanceerd leidingnetwerk

Een centraal stofzuigsysteem kenmerkt zich doordat er op alle afzuigpunten altijd voldoende en een gelijkmatige zuigkracht beschikbaar is. Ongeacht of er één of meerdere personen gelijktijdig stofzuigen. Dit komt doordat alle leidingen compleet berekend en uitgebalanceerd zijn en omdat op strategische plaatsen suppletiekleppen altijd voor een juiste stroming zorgen.

Neem contact op met Transtech

Meer informatie
“Door middel van onze producten en ons advies ontzorgen we u graag op het gebied van ontstoffing en luchtbehandeling. Samen met onze verkoopadviseurs en servicemonteurs zijn we altijd klantgericht op zoek naar oplossingen en verbeteringen.”