Heavy duty stofzuigers voor de industrie

 
 
 

Heavy duty Stofzuigers van Transtech

Heavy duty stofzuigers voor de industrie zijn geschikt voor het vervoeren van stoffen en zware materialen over lange afstanden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen.


Lees meer

Transtech is een totaalleverancier op het gebied van heavy duty stofzuigers. Zo hebben wij een zeer uniek leveringsprogramma op het gebied van Heavy Duty installaties. Dit zijn zowel mobiele- als stationaire systemen die in de meest uiteenlopende toepassingen ingezet kunnen worden, daar waar een ‘standaard’ industriële stofzuiger tekort schiet. Met een oplopend vermogen tot maar liefst 200 kW kunnen zwaar verontreinigde omgevingen gereinigd worden. De Heavy Duty installaties welke wij aanbieden, zijn leverbaar in elektrische uitvoeringen en diesel krachtbronnen.

In zéér zware industriële omgevingen is het vanzelfsprekend van belang dat de stofzuiginstallaties robuust zijn gebouwd, zodat een duurzame levensduur van een dergelijke installatie gegarandeerd is. Met onze equipment hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Onze Heavy Duty installaties zijn gebouwd in zeer robuuste en industriële stalen behuizingen en kunnen worden verplaatst door middel van een aanhanger of heftruck.

Zie hieronder een overzicht van een volledige installatie.

Neem nu contact op!

Type Heavy duty stofzuigers

Heavy duty stofzuigers
Heavy duty stofzuigers
Heavy duty stofzuigers

Voorafscheiders in een heavy duty stofzuiger

Om grote hoeveelheden effectief te kunnen opslaan en te filteren zijn er diverse voorafscheiders. Ook hier is weer een ruime keuze aan verschillende modellen. Zo zijn er voorafscheiders leverbaar met een filterpakket of hoog rendement cycloon, welke afhankelijk van het type stof, vloeistof of ander materiaal kunnen worden toegepast. Afhankelijk van de hoeveelheden die u wenst te zuigen, zijn er voorafscheiders leverbaar welke een inhoud hebben van 0.5 m3 tot 2 m3. Daarnaast kunnen wij een voorafscheider/cycloon zo uitrusten dat er continu door gezogen- en geledigd kan worden, zodat het systeem een hoge efficiëntie biedt. Hierbij moet u denken aan legio verschillende ledigingskleppen die mogelijk zijn voor een dergelijk systeem. Wij adviseren u hier graag verder over!

Neem nu contact op!

Voordelen
Heavy duty stofzuigers

De voordelen van onze Heavy duty stofzuiger van Transtech

  • Tot wel 200 Kw

    Zo kunnen zwaar verontreinigde omgevingen gereinigd worden

  • Zeer robuust

    In zéér zware industriële omgevingen is het vanzelfsprekend van belang dat de stofzuiginstallaties robuust zijn gebouwd, zodat een duurzame levensduur van een dergelijke installatie gegarandeerd is.

  • Gebruiksvriendelijk daardoor schone omgeving

    Door het gebruik van ergonomisch verantwoorde accessoires raakt het bedienend personeel gemotiveerd om deze ook echt in de praktijk toe te passen. Daar de componenten uit ons uitgebreide programma van accessoires uitstekend op elkaar aansluitend zonder lekkages wordt de optimale zuigkracht ook behouden wat de uiteindelijke werking ten goede komt. Als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de stofzuiger (stationair of vast) blijft de werkomgeving in een nette en representatieve staat wat uiteindelijk voor gemotiveerd personeel zorgt.

Zie hier voor ons uitgebreide stofzuigeraccessoires.

Makkelijk uit te breiden

Heavy duty stofzuigers

Onze systemen zijn makkelijk uit te breiden. Onze eigen monteurs leggen de leidingen aan. Daarnaast maken wij vantevoren een berekening een debiet meting. Ook kunnen we tekeningen maken van het trace verloop.

We geven u graag advies.

Neem contact op met Transtech

Onze Heavy Duty installaties zijn gebouwd in zeer robuuste en industriële stalen behuizingen daardoor kunnen ze tegen een stootje

Toch te zwaar ?

Mobiele stofzuigers


Op zoek naar een andere mobiele stofzuiger? Naast onze Heavy Duty installaties hebben we andere mobiele stofzuigers. Een Wieland stofzuiger is uitermate mobiel en wellicht kan uw probleem daarmee verholpen worden.

Lees meer
Heavy duty stofzuigers