Heavy duty stofzuigers

Transtech is een totaalleverancier op het gebied van ontstoffing- en afzuigtechnieken. Zo hebben wij een zeer uniek leveringsprogramma op het gebied van Heavy Duty installaties. Dit zijn zowel mobiele- als stationaire systemen die in de meest uiteenlopende toepassingen ingezet kunnen worden, daar waar een ‘standaard’ industriële stofzuiger tekort schiet. Met een oplopend vermogen tot maar liefst 200 kW kunnen zwaar verontreinigde omgevingen gereinigd worden. De Heavy Duty installaties welke wij aanbieden, zijn leverbaar in elektrische uitvoeringen en diesel krachtbronnen.

 

Voorafscheiders

In zéér zware industriële omgevingen is het vanzelfsprekend van belang dat de stofzuiginstallaties robuust zijn gebouwd, zodat een duurzame levensduur van een dergelijke installatie gegarandeerd is. Met onze equipment hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Onze Heavy Duty installaties zijn gebouwd in zeer robuuste en industriële stalen behuizingen en kunnen worden verplaatst door middel van een aanhanger of heftruck.

Om grote hoeveelheden effectief te kunnen opslaan en te filteren zijn er diverse voorafscheiders. Ook hier is weer een ruime keuze aan verschillende modellen. Zo zijn er voorafscheiders leverbaar met een filterpakket of hoog rendement cycloon, welke afhankelijk van het type stof, vloeistof of ander materiaal kunnen worden toegepast. Afhankelijk van de hoeveelheden die u wenst te zuigen, zijn er voorafscheiders leverbaar welke een inhoud hebben van 0.5 m3 tot 2 m3.

Daarnaast kunnen wij een voorafscheider/cycloon zo uitrusten dat er continu door gezogen- en geledigd kan worden, zodat het systeem een hoge efficiëntie biedt. Hierbij moet u denken aan legio verschillende ledigingskleppen die mogelijk zijn voor een dergelijk systeem. Wij adviseren u hier graag verder over!

Zie hieronder een overzicht van een volledige installatie.

Mobiele stofzuigers

Op zoek naar een andere mobiele stofzuiger? Naast onze Heavy Duty installaties hebben we andere mobiele stofzuigers. Een Wieland stofzuiger is uitermate mobiel en wellicht kan uw probleem daarmee verholpen worden.

Neem nu contact op!