Industriële Stofzuigers

IS 36

Centraal stofafzuigsysteem

Meer informatie
IS 36

Mobiele Stofzuiger systemen

Meer informatie
IS 36

Heavy duty stofzuigers

Meer informatie

Stofafzuiging in de industrie

Een industriële stofzuiger is onmisbaar in een groot industrieel bedrijf. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze industriële stofzuigers kunnen wij een lange levensduur garanderen. Voor licht tot zware industriële toepassingen hebben wij een geschikt stofzuigsysteem in ons programma. Waaronder stofafzuiging geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen tot wel 200 liter per minuut. Of het opzuigen en scheiden van vet tot wel 300 liter. Onze stofzuigers zijn voorzien van een zeer krachtig zijkanaal ventilator of een speciaal ontwikkelde turbo die erg stil is en daarbij een extreem hoog rendement heeft.

Lees meer..

Mobiele industriële stofzuigers

Bij zowel onze stationaire als mobiele stofzuigers staat kwaliteit voorop. Door het gebruik van een mobiel stofafzuigsysteem bespaar je vaak veel ruimte in de werkplek omdat je minder met afstanden rekening hoeft te houden en creëer je extra mobiliteit om op de lastige locaties en hoeken te bereiken. Het behouden van een schone, nette & stofvrije werkomgeving zorgt op zijn tijd weer voor gemotiveerd personeel wat de productiviteit van uw werknemers te goede komt. 

Lees meer..

Waarom industriële stofafzuiging?

Waarom is industriële stofafzuiging nou zo belangrijk. Los van de wettelijk verplichte regels (o.a. ATEX richtlijnen) om goede functionele stofafzuiging in je bedrijf te hanteren? Meer hierover op de ATEX richtlijnen pagina.

De toegevoegde waarde die industriële stofafzuiging brengt is naast verbeterde hygiëne, ontzettend belangrijk voor positief en productief personeel. Als je functionele industriële stofzuigers inzet wordt er direct bespaard op werkuren en houdt je er positief en gemotiveerd personeel aan over.

Mobiele Industriële Stofzuigers

Wat doen we precies ?


Om de hoogste zuig- en filterprestaties te bereiken, gebruiken wij als Transtech hoogwaardige componenten Industriële stofzuigers van Wieland Lufttechnik. Wieland is de industriestandaard in termen van functie en kwaliteit.

Wieland levert stofzuigers van 2,2 Kw tot 11 Kw.

Wieland stofzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van droge stoffen en we hebben ook stofzuigers voor het opzuigen van vloeistoffen.

Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u tevens bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester.

Tevens doen we het onderhoud voor de oudere stofzuigers van Wieland.

Naar aanleiding van de inspecties maken wij een uitgebreide rapportage met daarin opgenomen alle gegevens van de stofzuiger, debietmetingen, geconstateerde gebreken, eventuele verbeteringen of adviezen.

Van deze rapportage krijgt u tevens een digitale versie. We beginnen met een nulmeting.

Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Stofzuiger Accessoires

Door het gebruik van ergonomisch verantwoorde accessoires raakt het bedienend personeel gemotiveerd om deze ook echt in de praktijk toe te passen. Daar de componenten uit ons uitgebreide programma van accessoires uitstekend op elkaar aansluitend zonder lekkages wordt de optimale zuigkracht ook behouden wat de uiteindelijke werking ten goede komt. Als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de stofzuiger (stationair of vast) blijft de werkomgeving in een nette en representatieve staat wat uiteindelijk voor gemotiveerd personeel zorgt.

Lees meer

Offerte aanvragen

Service & onderhoud industriële stofafzuiging

Bij Transtech voeren wij service & onderhoud uit voor diverse merken. Onze voorkeur ligt bij de merken: Delfin, BVC, Kiekens of Wieland Lufttechnik. Dit zijn stuk voor stuk topkwaliteit industriële stofzuigers waarbij kwaliteit en functionaliteit voorop staat.

Voor het onderhoud en het keuren van de machines volgens de NEN 3140 kunt u ook bij ons terecht. Onze servicemonteurs zijn opgeleid tot keurmeester en zullen dit vakkundig oppakken.