Industriële ontstoffing

 
 
 

Industriële ontstoffing m.b.v. Eurofilter Stoffilter Installaties

Eurofilter Stoffilter installaties zijn onze eigen geproduceerde filterinstallaties. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Met ons professionele team werken kunnen we moderne filtertechnologie bieden die voldoet aan de eisen van morgen.

Het Eurofilter Ontstoffingsinstallatie Programma omvat:

Kastfilters

Voor centrale ontstoffing waarbij meerdere stofbronnen worden afgezogen en gefilterd met één, centraal opgestelde filterinstallatie.

Foto teamoverleg

Spotfilters

Voor decentrale ontstoffing waarbij één of meerder transportwerktuigen afgezogen en gefilterd worden. Bijvoorbeeld radlers, schroeftransporteurs en elevatoren.

Foto teamoverleg

Insteekfilters

Voor decentrale ontstoffing waarbij één stofbron afgezogen en gefilterd wordt. Bij overstortpunten en (silo) ontluchting.

Foto teamoverleg

Hoogvacuümfilters

Voor pneumatische transporten en centrale stofzuiginstallaties (zowel onderdruk- als overdruksystemen) waarbij op meer posities handmatig of geautomatiseerd wordt getransporteerd.

Foto teamoverleg
“EUROFILTER filterunits zijn persluchtgereinigd en voldoen aan alle geldende normen en eisen. Installaties welke neergezet worden in een gezoneerde omgeving is geen probleem.”
Meer over onze Eurofilter Installaties

Perslucht gereinigd filter

Een groot voordeel van “EUROFILTER” is dat er gebruik gemaakt wordt van moderne en intelligente reinigingssystemen wat tot een grote besparing leidt op het gebied van persluchtverbruik. Voor de gehele filterlijn is er gekozen voor gestandaardiseerde reinigingscomponenten wat het toekomstig onderhoud vereenvoudigt en kostenverlagend werkt.

De gebruiksvriendelijke installaties laten zich eenvoudig inspecteren en onderhouden. Transtech Industrieservice staat daarbij in voor eerlijk advies, gedegen ontwerp, turn key-levering, service en onderhoud.

Neem contact op met Transtech

Lees meer
Foto teamoverleg

Het Eurofilter Filter Installatie voor betere ontstoffing

Afhankelijk van de toepassing kan een selectie worden gemaakt uit hoogwaardige filtermaterialen in de vorm van enveloppen, slangen en filterpatronen.

De filterinstallaties zijn leverbaar in roestvaststalen, sanitaire en voedingsmiddelgeschikte uitvoeringen, desgewenst met Atex-certificering en voorzien van de gewenste beveiligingssystemen.

Afhankelijk van de (off-shore) applicatie kan worden gekozen voor de meest optimale conservering; bijvoorbeeld natlak onder specificatie of poedercoating. De robuuste filterbehuizingen zijn minimaal 3 mm dik.

Neem contact op met Transtech

 

Neem contact op