Kastfilters

Kastfilters

Eurofilter kast filters zijn onze eigen geproduceerde filterinstallaties. Eurofilter is hét merk voor industriële filterinstallaties en vervangingsdelen. Transtech biedt een volledig Eurofilter programma, waarbij alle componenten van de stoffilter installatie kunnen worden geleverd en onderhouden. Met ons professionele team werken kunnen we moderne filtertechnologie bieden die voldoet aan de eisen van morgen. Voor centrale ontstoffing waarbij meerdere stofbronnen worden afgezogen en gefilterd met één, centraal opgestelde filterinstallatie.

Kenmerken van Eurofilter kastfilters

De kenmerken van een EUROFILTER kastfilter zijn een doordachte bouw, dit komt tot uitdrukking in:

Modulaire samenbouw met filteroppervlakten van 10 m2 tot 2600m2.

Zeer laag en efficiënt persluchtgebruik door het toegepaste ingenieuze filterreinigingssysteem.

Alle atex beveiligingsapparatuur is op het kastfilter toe te passen.

Het filteroppervlak is zowel in de hoogte als in de breedte van het kastfilter te configureren.

De inwendige constructie indien noodzakelijk geschikt voor voedingsmiddelen toepassing.

Afzuigcapaciteiten van 1500 m3/uur tot meer dan 300.000m3/uur mogelijk.

Er kan een voorafscheidingskamer geïntegreerd worden, waarbij een cycloon uitgespaard kan worden.

In het kastfilter zijn zowel filterenveloppen en filterelementen toe te passen.

In het kastfilter zijn filterenveloppen en filterelementen toe te passen.

Voorbeelden Kastfilters

Besparing perslucht

Een groot voordeel van “EUROFILTER” is dat er gebruik gemaakt wordt van moderne en intelligente reinigingssystemen wat tot een grote besparing leidt op het gebied van persluchtverbruik. Voor de gehele filterlijn is er gekozen voor gestandaardiseerde reinigingscomponenten wat het toekomstig onderhoud vereenvoudigt en kostenverlagend werkt.

De gebruiksvriendelijke installaties laten zich eenvoudig inspecteren en onderhouden. Transtech Industrieservice staat daarbij in voor eerlijk advies, gedegen ontwerp, turn key-levering, service en onderhoud.

Neem contact op met Transtech

 

Foto teamoverleg

Het Eurofilter Programma

Afhankelijk van de toepassing kan een selectie worden gemaakt uit hoogwaardige filtermaterialen in de vorm van enveloppen, slangen en filterpatronen.

De filterinstallaties zijn leverbaar in roestvaststalen, sanitaire en voedingsmiddelgeschikte uitvoeringen, desgewenst met Atex-certificering en voorzien van de gewenste beveiligingssystemen.

Afhankelijk van de (off-shore) applicatie kan worden gekozen voor de meest optimale conservering; bijvoorbeeld natlak onder specificatie of poedercoating. De robuuste filterbehuizingen zijn minimaal 3 mm dik.

Neem contact op met Transtech