We mogen nog steeds doorgaan.

Nieuwe filters op transport voor een optimale productie klimaat. Wij als Transtech mogen gelukkig nog steeds door. Ik ben onder de indruk van onze collega’s, de manier waarop zij rekening houden met de geldende voorschriften. Zo zie je dat schone lucht filtratie belangrijk is in deze tijd.  

Speciale omstandigheden vereisen speciale maatregelen. Daarom hebben we onze werkprocedures enigszins aangepast om de beschikbaarheid per telefoon, mail en post te garanderen, evenals onze leveringsmogelijkheden, terwijl we tegelijkertijd de gezondheid van onze werknemers, klanten, leveranciers en dienstverleners beschermen.

#maakindustrie

#filtratie

#corona

#gezondheid

#stayhome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *