Solids 2017

Op 4 en 5 oktober 2017 vindt in Rotterdam de 7e editie van Solids plaats. Stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen zijn cruciaal binnen de poeder- en bulkprocesindustrie. Transtech Industrieservice B.V. houdt zich bezig met de verkoop, het onderhoud en de optimalisatie van industriële filterinstallaties. Maatwerk en klantgerichte service spelen hierbij een grote rol. De Solids in Rotterdam is daarom de ideale plek waar Transtech zich kan laten zien. Op 4 en 5 oktober 2017 is Transtech te vinden op stand nummer D110. Bestel nu uw gratis kaarten.

Klik HIER om uw gratis toegangskaart te bemachtigen!

 

Over de auteur

transtech

  • Informatie aanvragen

    Interesse in de producten en diensten van Transtech? Neem contact op met Robert, Jan of Sander.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*